A Mi MIX 2s és a Mi 8 kamerája is olyan jó lesz, mint a Xiaomi Mi MIX 3-é

0

A nemrég bemutatott Xiaomi Mi MIX 3 igen jó kamerákat kapott, a DxOMark csapata például ugyanannyi pontot adott a mobilnak, mint amennyit a Galaxy Note 9 kapott. Szerencsére a két korábbi csúcsmodell sem marad ki a jóból, ugyanis a Xiaomi megígérte, hogy a MIX 2s és a Mi 8 hátlapi kameráit is felhozza erre a szintre.

A Xiaomi Mi MIX 3 nagyot fejlődött az előlapi kamerában, hiszen egy 24+2 MP-es duál megoldás került a kicsúsztatható részre, ám a hátlapi dupla szenzor nem változott a Mi MIX 2s-hez és a Mi 8-hoz képest. Egy 12 MP-es Sony IMX363 főkamera és egy szintén 12 MP-es Samsung S5K3M3 telefotó egység dolgozik hátul az új modellben is, tehát csak szoftveresen javítottak a minőségen.

Hogy a hétköznapi használat során mennyire jön ki a különbség, azt egyelőre nem tudjuk, de a DxOMark csapata elég jóra értékelte a Mi MIX 3 kameráját, hiszen fotózásra 108 pontot adott a készüléknek, összesítésben pedig 103-at, ami megegyezik a Galaxy Note 9 és a HTC U12+ eredményével.

A jó hír pedig, ami a cikknek a fő témája is, hogy a két korábbi modell megkapja a Mi MIX 3 kameraszoftverét. Ezt egyébként maga a Xiaomi vezetője és társalapítója, Lei Jun jelentette be, szóval teljesen hiteles információról van szó. Örülhetnek tehát a Mi MIX 2s és a Mi 8 tulajok, hiszen tovább fog javulni a mobiljuk kamerája, bár azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a frissítés.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid