AnTuTu: a OnePlus 6T az egyik leggyorsabb androidos mobil lett

0

A frissen bemutatott OnePlus 6T-n máris lefuttatták az AnTuTu tesztjét, ami alapján igen erős lett, alig akad olyan androidos készülék, ami több pontra képes.

A OnePlus 6T nem kevesebb, mint 298 ezer pontot kapott a szintetikus tesztalkalmazásban, ami kiemelkedően magas még a Snapdragon 845-tel szerelt mobilok között is.

Az AnTuTu legutóbbi toplistája alapján (ami szeptemberi adatokra épül) mindössze az ASUS ROG Phone képes ennél többre, ami átlagosan 299.706 pontot jelent. Itt egyébkén egy emelt órajelű Snapdragon 845-ös chip és speciális hűtőrendszer áll a háttérben.

A szeptemberi listán még nyilván nem szerepelt, de a Huawei Mate 20 Pro is az élvonalban van, ez 300.000 pont fölötti eredményre képes az új Kirin 980-as lapkával, bár a gyártó nemrég elismerte, hogy csalnak a tesztprogramokban.

A OnePlus 6T-ről itt írtunk bővebben, elég durva csúcsmobil lett, ha pedig az elődre fáj a fogad, ami szintén a toplista elején van, akkor azt most korlátozott ideig meglepően kedvező áron be tudod szerezni.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid