Minden eddiginél olcsóbb a OnePlus 6

0

Ár/érték arányban az egyik legjobb csúcsmobil a OnePlus 6, amelynek hamarosan érkezik az utódja, így már kifejezetten jó áron lehetett megvásárolni az utóbbi hetekben. Most pedig újfent csökkent az ár, ráadásul a nagyobb, 8+128GB-os modellre is találtunk kedvezményt. (Linkek és friss árak a cikk végén!)

Hamarosan jön a 6T, akkor minek vegyek OnePlus 6-ot? – merülhet fel joggal a kérdés, de rengeteg érv szól mellette. Az utódról már lehagyják a jack csatlakozót, és hardveresen nem fog előrelépést jelenteni. A nagy újítás a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó és a csepp alakú notch lesz, de ha ezek nem hoznak lázba, akkor a OnePlus 6 tökéletes választás lehet.

A készülék a hivatalos oldalon 168 ezer Ft-os árról indul (6+64 GB-os modell), most viszont akár 420 dollárért is beszerezheted a GearBest akciójában a GB$MBDPONE kuponnal, így az ingyenes vámmentes Priority Line szállítással cirka 120 ezer Ft-ból kijön az egyik leggyorsabb csúcsmobil. Ráadásul a nagyobb változat is kivételesen jó áron van most. Részletek és linkek:

Fontos: a kupon bármikor lejárhat, csak néhányszor használható fel!

Megjegyzés: Ez az A6000-es verzió, amit alapvetően az ázsiai piacon forgalmaznak, de nincs semmi lényeges különbség, ugyanúgy támogatja az összes itthoni 4G sávot (B20-at is), és magyar nyelv is van benne! (A OnePlus 6-ból nem is létezik olyan, amiben ne lenne B20.) Sokan rendeltek már belőle, eddig senkinél sem volt gond.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid