Europe Registered – Új vámmentes szállítás a GearBest oldalán!

0

Nemrég kaptuk az inforációt, hogy új szállítási módot vezetett be a GearBest webáruház Europe Registered néven, amely nem csak vámmentes, de gyorsabb is, mint az eddigi megoldások.

Az új Europe Registered opció a 120 dollár alatti termékeknél jelenik meg, sőt, ez is lett az alapértelmezett. Egyébként a többi vámmentes lehetőséggel ellentétben ezt nem a “Priority Line” fül alatt találjuk, hanem a “Registered Air Mail” lehetőségek között (a terméklapokon csak a fő kategóriák látszanak, a rendelésnél tudod kiválasztani a pontos szállítási módot!).

A Europe Registered szállítási mód egyik előnye, hogy olcsó, a másik pedig, hogy viszonylag gyors, hiszen 10-20 munkanap alatt megkaphatjuk a terméket.

Természetesen elérhetőek maradtak a korábbi vámmentes szállítási módok is, a Priority Line kategórián belül az EU Priority Line, az EU Express, illetve nagyobb méretű termékeknél az EU Railway Priority Line. Termékenként eltérő lehet a választék, szóval azt kell választani, amelyik épp elérhető, ha pedig több is van, akkor amelyik olcsóbb vagy szimpatikusabb).

És persze ne felejtkezzünk el az EU raktárakról sem, amik “Fast-” jelölést kaptak. Ezek listáját itt találod.

Néhány olcsóbb, akciós termék, amiknél elérhető az új Europe Registered szállítási mód:

További kiemelt okostelefon akciók:

További termékekért érdemes szétnézni a GearBest oldalán.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid