Micromax Selfie 3 – Kompakt szelfimobil filléres áron

0

A Micromax Selfie 3 egy olyan okostelefon, ami az egykezes használatot és minőségi önarcképek készítését egyaránt lehetővé teszi, miközben korrekt középkategóriás hardverrel rendelkezik.

A készülék megjelenítője 5 colos, a jelenlegi phablet trendek mellett ez még akkor is könnyen kezelhető, ha hozzávesszük, hogy egy szélesvásznú panelről van szó. A Full HD felbontású IPS LCD képernyő takarásában Qualcomm Snapdragon 435 lapkakészlet zakatol, nyolc darab Cortex-A53 magot dolgoztató, 1.4 GHz-es órajelű processzorral. A lapkát 3 GB RAM-mal, valamint 32 GB belső tárhellyel egészítették ki, ezzel a kiépítéssel még sokáig kompetensek leszünk a hétköznapi felhasználás során. A háttértár egyébként bármikor bővíthető micro SD kártya segítségével.

Az amúgy egészen csinosra szabott hátlapon a kamerákon kívül ujjlenyomat-olvasót is találunk, így a személyes adatok biztonsága nem lehet alku tárgya. A mobil vonzereje a képernyő méretén túl az előlapi kamerában rejlik, de azért a hátoldalra szerelt képrögzítő egységről is érdemes szót ejteni.

Már csak azért is, mivel a 13 megapixeles egységben egy Sony gyártmányú érzékelő található. Az igazi attrakció persze az előlapi kamera, hiszen egy 16 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű konstrukcióról van szó, a szenzor munkáját ráadásul LED villanó segíti. A képrögzítő apparátus bokeh effekttel, és számos szépítő opcióval rendelkezik.

A készülék képes egyidejűleg két SIM kártya fogadására, ezen kívül Bluetooth 4.2 modemet, GPS vevőt, no meg persze b/g/n szabványú WiFi egységet is kapott. Az LTE támogatás természetesen nem maradt ki, de a B20-as sávról sajnos le kell mondanunk a leírás szerint.

A mobil apró hardverelemeit egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. A telep a gyártó leírása alapján 200 órányi készenléti időt, vagy akár 26 órás zenehallgatást biztosít. A mobilon Android 7.0 Nougat operációs rendszer fut, aminél ugyan akadnak újabbak, de a mai napig megállja a helyét.

A Micromax Selfie 3 tökéletes választás lehet szelfiőrültek, vagy a kompakt mérettel rendelkező okostelefonra vágyók számára, de másodlagos telefonként is használható a már meglévő nagy kijelzős mobilunk mellé. Az újdonság most roppant kedvező áron kapható a Banggood virtuális áruházában, a vételár megáll 22 000 Ft környékén, de már nem sok van belőle. Részletekért és megrendelésért kattintsatok bátran erre a linkre!

Vámmentes szállítás: European Direct Mail.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid