Már gyártják az új Samsung Galaxy M10, M20 és M30 mobilokat

0

A Samsung mint tudjátok hamarosan összeolvasztja, vagy ha úgy tetszik, megszünteti a Galaxy J, illetve On szériákat, és helyettük egy teljesen új vonalat, a Galaxy M telefonokat fogja piacra dobni. A koreai gyártó sokat remél ezektől a készülékektől, éppen ezért már időben nekilátott a gyártásuknak. A mobilokat Indiában szerelik össze, és valamikor 2019 elején indulhat a forgalmazásuk.

Ipari bennfentesek bukkantak az információra, mely szerint a Samsung már megkezdte a Galaxy M széria mobiljainak gyártását. A tech gigász Noida városában berendezett gyárában már készülnek a Galaxy M10, M20 és M30 modellek.

Csak koncepció

Az eddigi szóbeszédek szerint a Galaxy J és On telefonokat váltják ezek az új készülékek, és közülük egynek, az M10-nek már ismerjük is néhány hardveres jellemzőjét. A GeekBench adatbázisából kiderült, hogy a telefon belsejében a Samsung saját fejlesztésű Exynos 7870 lapkakészlete fog zakatolni 3 GB RAM társaságában, és bizonyos szóbeszédek szerint a Galaxy M szériás mobilokat szenzorszigetes képernyővel látja majd el a vállalat.

Hogy pontosan milyen kialakításúak lesznek ezek a szenzorszigetek, arról még nem hallani semmit, de jó eséllyel a nemrég bemutatott Infinity-V, Infinity-U, esetleg Infinity-O kiépítést applikálják majd ezekre a készülékekre.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid