Minden oldalról megcsodálható a Samsung Galaxy S23 FE

0

Immáron nincsenek kételyeink azzal kapcsolatban, hogy a Samsung Galaxy S23 FE valóban meg fog jelenni, a megfizethető zászlóshajó egyre sűrűbben szerepel szivárogtatásokban, előzetes értesülésekben. Az okostelefont most egy rövid felvételen minden szögből megcsodálhatjuk.

A Samsung Galaxy S23 FE dizájnját teljes mértékben leleplező rövid videót Evan Blass szivárogtató tette közzé az X-en. A készüléket a korábbi rendereken láthattuk fehér, lila és fekete árnyalatokban, ezen a felvételen a fekete variánst nézhetjük meg közelebbről.

Az okostelefon a kínai telekommunikációs hatóság, a TENAA adatbázisában is megjelent nemrég, onnan tudjuk, hogy 158 x 76,5 x 8,2 mm-es dimenziókkal és 210 grammos tömeggel rendelkezik. A Samsung Galaxy S23 FE 6,4 hüvelykes megjelenítővel lesz felszerelve, ezt és a fenti méreteket figyelembe véve a mobil durván ugyanakkora lesz, mint a Galaxy S23+, habár ennél 14 grammal többet fog nyomni a mérlegen.

Sokak bánatára az okostelefont nálunk Európában Exynos 2200 lapkakészlet fogja hajtani, tőlünk szerencsésebb piacokon viszont Snapdragon 8 Gen 1 kerül a burkolat alá 6 vagy 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB háttértár mellett. A már említett 6,4 colos megjelenítő AMOLED technológián alapul, Full HD+ felbontású lesz, és támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési rátát.

Korábbi renderelt képek

A mobil hátoldalán egy optikai képstabilizátorral felvértezett, 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység foglal helyet, amelyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 12 megapixeles telefotó egység támogat, a szelfikamera pedig 10 megapixeles lesz.

A Samsung Galaxy S23 FE hardveres összetevői egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik majd a működéshez szükséges elektromosságot, a telepet legfeljebb 25 wattal lehet majd tölteni.

Az okostelefon nem egyedül érkezik, két táblagép, a Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Tab S9 FE+ kísérik majd, illetve egy új vezeték nélküli fülhallgató, a Galaxy Buds FE. Ezen termékek esetében 550, 750 és nagyjából 95 eurós árcédulákra (~211, 288, 36 ezer Ft) lehet számítani.

Ha minden igaz, érkezik a Samsung következő generációs nyomkövetője is, a Galaxy SmartTag 2. Ami pedig magát a Samsung Galaxy S23 FE-t illeti, 620 eurós árra lehet számítani, ami nagyjából 238 ezer forintot jelent.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid