Mini takarítógép készül, ami a fülhallgatókat tisztítja

0

Használat közben mindenféle csúf szennyeződés kerül a hallójáratba illeszkedő fülhallgatókra, és ezek manuális takarítása nem éppen a legfelemelőbb élmény. Tudták ezt a Cardlax Earbud Washer kiötlői is, akik egy apró takarítógéppel indítottak kampányt a Kickatarteren. Ha a közösségi finanszírozási projekt megvalósul, egy olyan kiegészítő lesz az eredmény, amivel kényelmesen és gyorsan meg lehet tisztítani a piszkos füleseket.

A Kickstarteren induló kampány főszereplője egy aprócska tisztító masina, amiben szinte mindenféle fülhallgatót meg lehet takarítani a rajta lévő szennyeződésektől, bár a reklámkampányban nem meglepő módon egy pár AirPods kapja a főszerepet.

A gép simán zsebre vágható, a belsejében pedig egy forgó kefe végzi a munkát, ez tünteti el a szutykot a fülhallgató nyílásaiból, amit egy antibakteriális oldattal áztatott szivacs takarít tovább, ez a füleseket kívülről tisztítja. A fülhallgató egy dobba kerül, ami forog, tisztára, mint egy icipici mosógép.

A Kickstarter-oldal szerint a folyamat mindössze két percet vesz igénybe, és a Cardlax EarBuds Washer az almás fülesek mellett számos további gyártó termékét is képes megtisztítani. A takarítási folyamat közben 70 százalékos alkoholt használ az apróság, így a termék kitalálói szerint a gép teljesen biztonságos azokra a fülhallgatókra is, amelyek nem rendelkeznek semmilyen hivatalos IP vagy egyéb minősítéssel.

A felhasználók kivehetik és lemoshatják a belső szivacsot, és a többi részt, de azt vélhetően csak akkor érdemes visszatenni a tisztítógépbe, amikor az már teljesen megszáradt.

Első blikkre remek ötletnek tűnik a masina, persze eléggé rétegtermékről van szó. Azonban a higiénia nem csupán egy ilyen járványtól sújtott világban, hanem általában véve is fontos dolog, így a készüléknek mindenképpen van létjogosultsága, és megvolna a vásárlóközönsége, még ha van is némi teleshopos feelingje. Ezt igazolja, hogy a finanszírozási célt már elérték, a készülékre pedig jelenleg 39 dolláros áron lehet rendelést leadni. Ha érdekel Titeket ez a bigyó, akkor ezen a linken olvashattok róla többet. A készülék kiszállítása júniusban kezdődik.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid