Mobvoi Tickasa Vibrant GPS-es sport okosóra bemutató

0

Nemrég jelent meg a Ticwatch okosórák gyártójától a Mobvoi Tickasa Vibrant, ami egy fiatalos, formatervét tekintve az Apple Watch-ra hajazó, ám az almás készülék árának csak a töredékét kóstáló készülék. A legvonzóbb tulajdonságai a vízálló burkolat, a beépített GPS-vevő, a 24 órás pulzusmérés és a 7 napos üzemidő.

A Mobvoi Tickasa Vibrant okosóra most mindössze 49,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar pénzben olyan 15.300 Ft-ot jelent. További részletek és rendelési lehetőségek ezen a linken!

A bevezető akció csak vasárnap este 18:00-ig tart!

Külső 

A készülék külső burkolata műanyagból készült, a megjelenítő négyzetes kialakítást kapott, a kényelmes szilikon szíj pedig kétszínű dizájnnal igyekszik kicsit kitűnni.

Az óra 42 x 40 x 10,8 mm-es fizikai méretekkel és 35,7 grammos tömeggel rendelkezik, a szíja cserélhető, a borítása pedig ellenáll a víznek és a pornak, mégpedig az 5ATM minősítésnek megfelelően.

Nem lesz tehát gond, ha az órát elvisszük magunkkal fürdőzni, úszni, ezeket elvileg simán kibírja majd a készülék.

A Mobvoi Tickasa Vibrant képernyője 1,3 colos, a gyártás során TFT panelt használtak, és egy 2,5D-s lekerekített üveg oltalmazza a különböző behatásoktól.

Funkciók 

A Mobvoi Tickasa Vibrant belsejében egy Bluetooth 4.2 modem található, ami minden iOS vagy Android rendszerű eszközzel képes stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni, szóval ilyen téren nem lesz válogatós az óra, mindegy melyik ökoszisztéma pártján állunk.

A Vibrant másik legfontosabb hardveres alkotóeleme a beépített GPS modul, ami tökéletesen működik akkor is, ha nincs semmilyen párosított okostelefon a közelben.

Megkapjuk a szokásos fitnesszel kapcsolatos lehetőségeket is, tehát van pulzusmérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, ráadásul még 14 sport üzemmód is, amelyekkel tovább lehet növelni edzés közben a hatékonyságunkat.

Ugyanakkor ott lesznek a szokásos funkciók is, kapunk értesítéseket a bejövő hívásokról, még ha fogadni nem is tudjuk őket, illetve a legtöbb telepített alkalmazás notifikációit jelezni fogja az óra.

Stopper, kalóriaszámláló, ébresztő, ezek az alap dolgok talán már szót sem érdemelnek, de azért jelezzük, a Mobvoi Tickasa Vibrant nyilván ezeket is tudja. 

Üzemidő 

A Mobvoi Tickasa Vibrant belsejében egy 210 mAh kapacitású akkumulátor szolgál, ami 45 napos készenléti, és nagyjából 7-10 napos normál üzemidőt képes biztosítani egyetlen feltöltéssel, ami cirka 2-3 órát vesz igénybe. A folyamat a már jól megszokott mágneses kábellel történik, ami persze ott lesz az óra dobozában. Ha folyamatosan be van kapcsolva a GPS útvonalkövetés, akkor nagyjából 10 órán át fogja bírni a készülék. 

A Mobvoi Tickasa Vibrant most mindössze 49,99 dolláros áron kapható a GearBest jóvoltából, ami magyar pénzben olyan 15.300 Ft-ot jelent. A szállítás ingyenes, és német raktárról küldik, de már nem tart sokáig a bevezető akció. További műszaki részletek és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése közben törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért előre is elnézést kérünk. Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid