Mozisztár kezében fotózták le a hajlítható kijelzős OnePlus Opent

0

Te talán nem hallottál még róla, de Indiában hatalmas sztár Anushka Sharma, akit valaki nemrég lefotózott egy OnePlus Opennel a kezében. A mozisztár valószínűleg még sosem fogott hajlítható okostelefont, a fényképekről süt, hogy megrendezettek, de nekik hála legalább egy közeli pillantást vethetünk a gyártó első ilyen jellegű készülékére.

Ha minden igaz, a OnePlus Open valamikor októberben jelenik meg, de hetekkel a bemutató előtt már láthatjuk a készüléket, mégpedig egy indiai színésznőnél. A hölgy éppen autóban ül, kezében pedig a kínai gyártó első hajlítható okostelefonja. Miközben elhagyja a parkolót, paparazzók veszik körül a járművet, és mindenki fotókat próbál készíteni a hírességről. Az egyikük videót is rögzített, amit az Instagram oldalára fel is töltött. Van néhány képernyőfotó a felvételből, főszerepben a hölggyel és persze a OnePlus Opennel.

Az egészben az az érdekes, hogy a sztárnak mintha fogalma se lenne arról, hogyan működik a készülék, amit hátrafelé nyit ki, és az mintha be se volna kapcsolva. Igencsak egy megrendezett jelenetnek vagyunk tanúi, amit a OnePlus finanszírozhatott, hogy promózza egy kicsit a telefont azzal, hogy egy indiai híresség kezébe helyezi. Mindenesetre amit itt látunk, nagyjából megerősíti azokat a korábbi szivárogtatásokat, amelyekben a készülék dizájnját igyekeztek megmutatni.

A OnePlus Open hátoldalán masszív kör alakú kamerasziget látható, ami hasonlít ahhoz, ami az Oppo hajlítható mobiljain van. Mivel a két cég ugyanannak a befektetői csoportnak a tulajdona, és osztoznak a kutatási és fejlesztési osztályon, a hasonlóságok cseppet sem meglepők. A OnePlus egyelőre nem jelentette be hivatalosan, hogy mikor mutatják be az Opent, de egyes pletykák szerint a leleplezésre október 19-én kerülhet sor.

Az okostelefon a hírek szerint 7,8 colos, 1440p+ felbontású AMOLED kijelzővel lesz felszerelve a belső oldalon, a hajlítható megjelenítőt egy 6,3 hüvelykes hagyományos panel egészíti ki a külső oldalon. Mindkét képernyő támogatja majd a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A mobil belsejében Snapdragon 8 Gen 2 chipset teljesíthet szolgálatot akár 16 GB RAM-mal kiegészítve, nyilván több tárhely opció is lesz, de egyelőre csak 256 GB-os kiadásról lehetett hallani.

A telefon 48 megapixeles elsődleges, szintén 48 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint 64 megapixeles telefotó kamerát kaphat, egy 32 megapixeles szelfikamerával a külső és egy 20 megapixelessel a belső részén. A hardveres komponensek energiaellátását egy 4800 mAh-s telep biztosítja, ami támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést. A mobil Android 13 operációs rendszerrel debütálhat, és vélhetően mihamarabb frissülni fog Android 14-re, amelyet az Oxygen OS Fold elnevezésű felület egészíthet ki.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid