Nagy leárazások a Geekbuying oldalán

0

Ha valaki lemaradt volna róla, akkor gyorsan szólunk, hogy nagy kiárusítás van a Geekbuying webáruházban, ami még néhány napig tart. A kínálatban a legkülönbözőbb termékek, műszaki cikkek találhatóak, van itt az elektromos járművektől kezdve a vezeték nélküli hangszórókig szinte minden. Érdemes szétnézni!

Az alábbi linken megtekinthető a Geekbuying augusztusi vásárnak teljes kínálata, olyan forró akciókkal, melyek mellett ez a kis kánikula csupán jelentéktelen hőemelkedésnek tűnik:

Itt aztán tényleg van minden, ami a szemnek és a szájnak ingere, de mielőtt az összes pénzeteket elköltenétek, megdobunk benneteket néhány általános felhasználású kuponnal, melyek segítségével le lehet faragni a rendelés végösszegéből. Segítségükkel bele fog férni a kosárba még néhány apróság, ezeket lehet lőni mindenféle termékre:

  • 2 dollár kedvezmény jár 10 dollár vásárlás felett a GKB08001 kuponnal
  • 6 dollár kedvezmény jár 70 dollár vásárlás felett a GKB08002 kuponnal
  • 10 dollár kedvezmény jár 180 dollár vásárlás felett a GKB08003 kuponnal

Néhány különleges kupon csak az alábbi promóciós oldalak valamelyikén érhető el, érdemes ezeket is meglátogatni. Mint látható, mindegyik tematikus, mi leginkább az alsó, EU raktárak kínálatát ajánljuk, mert így sokkal gyorsabb lesz a szállítás:

A cikk végére jöjjön néhány termékspecifikus kupon, melyeket az adott holmi megvásárlásakor használhatsz fel a vételár mérséklésére (sok minden EU raktárból jön!):

Ez tényleg egy elsőrangú TV-box

Forrás: GeekBuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid