Nagy meglepetéssel készülhet a Xiaomi, egyből a Mi 8 csúcsmobil jöhet

0

A Xiaomi eladásai szárnyalnak, és meglepett már minket idén a gyártó néhány újdonsággal. A legnagyobb dobás azonban még hátra van, ami talán nem is Mi 7, hanem Mi 8 néven érkezik.

Nem ritka, hogy a techvállalatok “elszámolják” magukat, így követhette például a Galaxy Note 5-öt a nem túl nagy karriert befutott Note 7, vagy az iPhone 7-et az iPhone 8 és X (tíz). A Windows verziókat pedig inkább ne is említsük. Lényeg a lényeg, most volt áprilisban 8 éves a Xiaomi, és a legfrissebb hírek szerint a gyártó az évforduló alkalmából egy különleges mobillal készül.

Állítólag még ebben a hónapban bemutatásra kerül egy évfordulós Xiaomi Mi 8 modell, ami talán a Mi 7 helyett érkezik, de az sem kizárt, hogy mindkét modell megjelenik egymással párhuzamosan (bár ez nem lenne túl logikus).

A specifikációkat érintő pletykák nem változtak, továbbra is egy olyan mobilra számítunk, ami “notch”-os OLED megjelenítővel, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, Snapdragon 845 chipsettel és újfajta 3D-s arcfelismerővel érkezik. Az új csúcsmodell mellett bemutatásra kerülhet a Mi Band 3, valamint a Surge S2 chipset is.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid