Videóban cikizi a Samsung az iPhone-okat

0

Egyre gyakoribb, hogy a gyártók vicces vagy provokatív reklámban próbálnak odaszúrni a konkurenseknek, és most épp a Samsung igyekszik meggyőzni a régebbi iPhone-ok tulajait, hogy váltsanak Galaxy S9-re.

Legújabb videójában a Samsung arra céloz, hogy bizony a néhány éves iPhone-ok már nem olyanok mint új korukban, és hajlamosak a belassulásra, aminek a felhasználó issza meg a levét. A mondanivaló egyértelmű, és a videó alatt is látható:

“Amikor a belassult telefonod cserben hagy, ideje továbblépned.”

Kicsit persze ironikus az egész, mivel a filmben szereplő iPhone 6 még 2014-ben jött ki, amikor is a Samsung a Galaxy S5-öt adta ki. Tekintve hogy eltelt 4 év, mostanra egyik sem számít túl pörgős mobilnak, így az összehasonlítás sem az igazi. Aki évek óta használ okostelefont, az tudja, hogy sajnos tényleg olyan érzése van az embernek, mintha belassítanák a mobilokat egy idő után, és ez alól egyik gyártó sem kivétel.

Persze a videó happy enddel zárul, mivel a főszereplő hölgy a sok megrázkódtatás után vált a Samsung legújabb készülékére. Ez most annyira nem lett ütős véleményünk szerint, ám a végén látható Apple rajongó, akinek még a gyereke frizurája is “notch” fazonúra lett vágatva, nagyon üt.

Forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid