Nagy méretű SUP evezővel áron alul – Szezon előtti kiárusítás!

0

Egy újabb SUP-ot, vagyis evezővel ellátott álló szörfdeszkát árazott le a Tomtop webáruház. A masszív kialakítású, 320 cm-es, felfújható vízi eszközt most nagyon kedvező áron lehet megrendelni, ráadásul EU raktárról kézbesítik, így gyorsan megjön, és az extra költségek miatt sem kell aggódni.

  • 320 cm-es SUP most mindössze 172,03 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 60 200 forintot jelent. Ez kifejezetten jó ár érte, érdemes lecsapni rá még a szezon előtt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!
  • Az oldalon a német raktár (Germany Warehouse) legyen kiválasztva, ebből szállítanak Magyarországra is.
  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

Ez egy széles kialakítású SUP, vagyis felfújható álló szörfdeszka, ami a kezdők számára is kiválóan alkalmas a vízi szórakozásra, közlekedésre. Könnyen fel lehet rá állni, és megőrizni az egyensúlyt.

A szörfdeszka kiváló minőségű anyagból készült, amely kellően erős, merev és stabil. A biztosabb állás érdekében csúszásgátló EVA borítást tettek a deszka felső felületére.

A SUP gyorsan felfújható és leereszthető, így a szállítás a lehető legkevesebb macerát fogja okozni.

A felfújható szörfdeszka 320 x 82 x 15 cm-es méretekkel bír, teherbírása pedig 180 kg. Könnyen a hónunk alá lehet kapni, mert mindössze 8 kg-ot nyom. A csomagban lesz pumpa, evező és hordozó táska is egyebek mellett.

A gyártás során a legmagasabb katonai minőségi követelményeknek is megfelelő PVC-t alkalmaztak, így nem kell túlzottan aggódni használat közben az esetleges sérülések miatt.

Sós vagy édes víz – egyre megy, a deszkát bármelyikben használhatjuk, akár az óceánt, akár egy tavat akarunk meghódítani, ezt a szörfdeszkát bátran magunkkal vihetjük.

320 cm-es SUP most mindössze 172,03 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 60 200 forintot jelent. Ez kifejezetten jó ár érte, érdemes lecsapni rá még a szezon előtt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Az oldalon a német raktár (Germany Warehouse) legyen kiválasztva, ebből szállítanak Magyarországra is.
  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid