Hajlítható kijelzős Sony Xperia Compact mobil jöhet

0

Bár akadnak érdekes újítások, amiket a Sony vezetett be a telefonos világba, ilyen például a 4K kijelző, de azért messze nem ők a leginnovatívabbak a szegmensben, a mobiljaik évek óta nagyon hasonló dizájnnal és tudással rendelkeznek, gyakorlatilag csak a kötelező frissítéseket hozzák évről évre (ez nem feltétlenül negatívum). Egy friss értesülés szerint azonban elég jelentős fejlesztéssel készülnek, egy kompakt méretű hajlítható készülék érkezésére lehet számítani.

A hírek szerint a Sony fel akarja éleszteni az Xperia Compact sorozatot, méghozzá nem egy hagyományos telefonnal, hanem egy flip kialakítású hajlítható mobillal. Ez a kategória elég népszerűnek bizonyult az elmúlt időszakban, élen a Samsunggal, de a Motorola, az Oppo, a Vivo és a Huawei is dobott már piacra ilyen készüléket.

A Sony megoldásáról egyelőre szinte semmi konkrétum nem derült ki, azon kívül, hogy állítólag nem lesz külső kijelzője, ami mindenképpen egy érdekes döntés lenne a vállalat részéről, hiszem más gyártók pont ezen a téren igyekeznek előre lépni, és egyre nagyobb paneleket szerelnek a kívülre.

A fenti képek csak előzetes koncepció renderek, tehát korántsem biztos, hogy így néz majd ki a Sony újdonsága. Azt is meg kell továbbá említeni, hogy egyelőre semmilyen megerősítés nem érkezett a pletykákkal kapcsolatban, tehát nem érdemes biztosra venni, hogy egy ilyen mobilt dob piacra a közeljövőben a japán vállalat.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid