Nagy Oppo Find 7 akció az OppoStyle-nál

0

A tavalyi évben megjelent Oppo Find 7 és “kistestvére”, a Find 7a most hét napon át komoly leárazásban részesül az Oppo európai webshopjában. Az akció részeként aktív tokot, Bluetooth headsetet és extra védőfóliát is mellékel a gyártó a készülékek mellé ingyenesen.

A Find 7 elsőként kapott QHD-s kijelzőt a nagyobb gyártók készülékei közül, és mind a mai napig megállja a helyét a felsőkategóriában. A mobil Snapdragon 801-es processzort, 3 GB RAM-ot, elsőrangú kamerát és egy 5.5 colos, 2560×1440 pixeles megjelenítőt kínál, az akciós ára pedig mindössze 289 euró, ami jelentős csökkenést jelent az eredeti, 489 eurós összeghez képest. A Find 7a nagyrészt megegyezik ezzel, de “csak” 2 GB RAM került bele és Full HD felbontást kapott. Az ára azonban ennek megfelelően kedvezőbb is, most 249 euróért lehet hozzájutni.

OS_Find7HotSale7days_Header

Mivel ez egy európai webshop, így ÁFA és vám nem terheli az árat, a szállításnál pedig ingyenes opció is van. A garancia is rajtuk keresztül működik, az OPPOStyle ráadásul egy bizonyos értékhatárig vállalja a postaköltséget.

oppo Find 7

Oppo Find 7

Bizonyára sokakban felmerül, hogy az akció akár a következő csúcsmodell, a Find 9 érkezését is előre vetíti. Erről sajnos nincs konkrét információnk, de a gyártó hivatalos fórumán elhangzott néhány utalás arra vonatkozólag, hogy még idén érkezik az utód, valószínűsíthetően ősszel.

Az akció ezen a linken érhető el.

Ha esetleg többet szeretnétek megtudni a készülékről, tesztünket itt találjátok.

OppoStyle.com

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Tóth Levente

Levente vagyok, az OPPO magyarországi nagykövete :)

NapiDroid