Nagyobb notch-ot kaphat a Huawei Mate 30, mint az elődje

0

Miközben egyesek azon aggódnak, hogy lesz-e Play Áruház a Huawei Mate 30 családon, egy kínai szivárogtatónak köszönhetően kikerult két fotó, amelyeken az alap (vagyis nem Pro) modell előlapja látható. Mégpedig szemlátomást nagyobb szenzorszigettel, mint amilyen az elődjének volt.

Eddig a legtöbb szivárogtatás főszereplője a Pro változat volt, így pont itt az ideje hallani a zászlóshajó megfizethetőbb verziójáról is. A Pro modellnek továbbra is hatalmas notch fog éktelenkedni a képernyőjén, és bár az itt megtekinthető fotók alapján a Huawei Mate 30 szenzorszigete nem lesz akkora, mint a Mate 30 Pro esetében, azért még mindig méretesebbnek mondható, mint a tavalyi Mate 20-é.

Összehasonlításképpen íme a Mate 20:

Egyébként az itt látható képanyag egy Weibo felhasználó révén került ki az internetre, így aztán nem tudjuk mennyire autentikus, de simán lehetséges, hogy tényleg ilyen lesz a készülék előlapja. A fejlesztett arcfelismerés funkcióhoz valószínűleg nem fog minden beférni ebbe a notchba, de akkor meg minek a nagyobb méret, tehetnénk fel a teljesen jogos kérdést. Lehetséges, hogy ezúttal duál előlapi kamerát szerel a gyártó a megjelenítő felőli oldalra, ennek például látjuk reális esélyét. De az is megtörténhet, hogy valamilyen más meglepetéssel készül számunkra a Huawei. Ha addig nem tudunk meg többet, kénytelenek leszünk megvárni a Huawei Mate 30 páros bemutatóját, amelyre szeptember 19-én kerül sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid