Nagyon ütős lett a Redmi K20 Pro Premium Edition

0

Az alig pár hónapja bemutatott Redmi K20 Pro most egy még durvább változatot kapott, ettől az új kiszereléstől még a legelvetemültebb power userek is elégedettek lehetnek. Erősebb lapkakészlet, több RAM, nagyobb belső tárhely és frissített dizájn jellemzi ezt az új fenevadat, amelyet Redmi K20 Pro Premium Edition névre keresztelt a gyártó.

Az első és legfontosabb változtatás az alapmodellhez képest a lapkakészletben keresendő, most egy Snapdragon 855+ került bevetésre, a lapka 15 százalékkal nagyobb grafikus teljesítménnyel kecsegtet az eredeti verzióhoz viszonyítva, és minimálisan még a CPU órajelén is sikerült emelnie az amerikai félvezető-gyártónak.

A Redmi K20 Pro Premium Edition a rendszermemória terén is komolyan előrelépett, hiszen immáron akár 12 GB RAM is lehet a telefon belsejében, és a belső tárhely kapacitása is 512 GB-ra duzzadhat. Ha a formatervet nézzük, akkor hasonló mintát vehetünk észre a hátlapon, mint ami a Redmi K20 Pro Bosszúállók kiadását jellemezte. A telefonban egy nagyon kifinomult hűtési rendszer végzi a hardveres komponensek hőjének elvezetését, míg szoftveres fronton MIUI 11 fogad majd bennünket.

Egyéb jellemzők terén a Redmi K20 Pro Premium Edition teljesen megegyezik a sima kiadással, szóval ugyanúgy megkapjuk annak 6,39 colos képátlójú AMOLED képernyőjét, melynek takarásában 20 megapixeles pop-up kamera várja a szelfiőrülteket. A hátlapon pedig a már jól ismert kamerakészlet virít, 48 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles telefotó, valamint egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű szenzorral a főszerepben. A korrekt üzemidőt egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, a méretes telep energiaéhségét 27W-os gyorstöltéssel enyhíthetjük.

A Redmi K20 Pro Premium Edition 380 dolláros áron indul, ám ezért “csupán” 8 GB RAM, valamint 128 GB háttértár jár. Ha némileg komolyabb verziót szeretnénk a zsebünkbe rejteni, akkor a 8/512 GB-os modell lesz a nekünk való, 422 dollárnak megfelelő jüanért cserébe. A csúcsot jelentő, 12 GB RAM-mal, valamint 512 GB tárhellyel ellátott kiadást pedig 450 dollárért lehet vinni. Igazából nem bánnánk, ha ez a kiszerelés is megjelenne a globális piacon, de erről egyelőre még nincs szó. A Redmi K20 Pro Premium Edition értékesítése szeptember 23-án indul.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid