Nagyon menő powerbankkel rukkolt elő a Xiaomi

5

Sajnos egyelőre nem találták fel az okostelefonos világ ARC reaktorát, így aki mindig elérhető szeretne lenni, vagy kényszeresen tolja a Pokémon Gót – tényleg, van még aki tolja? – annak érdemes elgondolkodnia egy külső akkumulátor beszerzésén. A Xiaomi most villantott egy igencsak menő szerkezetet a témában. 

Ez egyénként a Xiaomi már meglévő 20000 milliamperórás powerbankjának egy vadonatúj iterációja, aminek az elsődleges fícsörje a kétirányú gyorstöltés. A külső telep ugyanis támogatja a Quick Charge 3.0 szabványt. Ez azért jó, mert az előd csupán a 2.0-s változatát támogatta ennek a metódusnak, és a kimeneti áram maximum 5.1V/3.6A volt a két USB porton együttvéve.

xiaomi-20-000-powerbank

Az újdonság – ami egyébként szintén jól mutat – ugyanennyi áramot bír leadni, ha mindkét aljzatát használatba vesszük, de ha egyetlen Quick Charge 3.0 támogatással bíró eszközt dugunk rá, a kimeneti feszültség illetve áramerősség lehet akár 5V/2.4A, 9V/2A, illetve 12V/1.5A. És akárcsak eddig, a külső akkumulátor ugyanezzel a sebességgel tölthető is.

Az új Xiaomi Powerbank 149 jüanba, vagyis 21 dollárba kerül, akárcsak az elődje. A termék december 19-től lesz kapható Kínában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid