Jövő évre csúszhat a penta kamerás Nokia csúcsmobil megjelenése

0

Az utóbbi időben egyre kevesebb infó szivárgott ki a Nokia 9-ről, ám a nemrégiben közzétett képek újra felkavarták az állóvizet. A jelek szerint azonban sajnos a megjelenés még odébb van.

A legfrissebb hírek szerint a HDM Global eltolta a Nokia 9 megjelenését, mégpedig nem is kevéssel. Több oldal is lehozta, hogy egy megbízható forrás szerint az eredetileg tervezett 2018-as időpont kitolódott, és már csak jövőre várható a különleges telefon.

Kissé deja vu érzésünk van, hiszen a Nokia 8 Sirocco-val is hasonló volt a helyzet. Azt eredetileg a 2017-es MWC-n tervezték bemutatni, de végül egy évvel később, a 2018-as MWC-n láthattuk először. Akkor Juho Sarvikas a vállalat termékfelelőse azzal indokolta a döntést, hogy a mobil még nem állt készen a megjelenésre.

A történelem tehát ismételheti magát, és mivel szeretnének egy ízig-vérig csúcskészüléket kiadni a kezükből, így valószínűleg a 2019-es MWC-n (február) debütálhat az öt hátlapi kamerával rendelkező Nokia 9. Érdekesség, hogy állítólag pont ezért szivárogtatott képeket róla a HMD Global, hogy így könnyebben fogadják a hírt a felhasználók, és ne legyen annyira negatív a dolog visszhangja.

Egyelőre tehát minden jel arra mutat, hogy idén még nem számíthatunk a csúcsmobil megjelenésére, de valahol mélyen a lelkünk mélyén ezt sejthettük is, hiszen nagyon minimális infó érkezett róla. Az azért dicséretes, hogy már egy kiforrott és jól működő mobilt szeretnének a kezünkbe adni, és csak remélni tudjuk, hogy ez tényleg sikerült majd nekik.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid