Nehéz lesz hozzájutni a Samsung hajlítható mobiljához

0

Azt már hivatalosan is megerősítette a Samsung, hogy jövőre tervezik piacra dobni az első hajlítható kijelzős telefonjukat, ám valószínűleg ezt nem lesz egyszerű beszerezni.

Most még javában tart a keret nélküli őrület, de a Samsung már a következő nagy trend megalkotásán dolgozik, ami nem más lesz, mint a kettéhajtható mobil. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a régi kagylótelefonokat, a jövő ugyanis az olyan készülékeké lehet, amelyek a nagyméretű, hajlítható kijelző révén kinyitva tabletként funkcionálnak, összezárva pedig könnyen zsebre lehet őket tenni.

Koncepció

Egy friss jelentés szerint akár már januárban, a CES kiállításon feltűnhet az első ilyen készülék, ám ez inkább még csak egy koncepció lesz. A Samsung állítólag első körben mindössze 100.000 darabot tervez legyártani és piacra dobni, és ezeket minden bizonnyal csak Dél-Koreában lehet majd megvásárolni.

A Galaxy S9, és valószínűleg a Note 9 is “hagyományos” kialakítást kap a már ismert Infinity Display megjelenítővel, a limitált hajlítható újdonság pedig egy teljesen új, Galaxy X szériába tartozhat majd.

via Forbes

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid