Nem igazán biztatók a Galaxy S9 előrendelési számai

0

Elég rossz hír a Samsung számára, hogy a most bemutatott mobilokért egyelőre nem kapkodnak a vásárlók, és az előd sokkal jobb számokat produkált ebben az időszakban.

Egyelőre még biztosan nem aggódnak a dél-koreai vállalatnál, de azért jelzés értékű adat került ki. A tavaly megjelent Galaxy S8-as szériákból 260.000 darabot rendeltek elő az első napon, míg az S9-ből csak 180.000 darabot. Fontos megjegyezni, hogy ehhez Dél-Korea három legnagyobb szolgáltatójának az adatait vették alapul, és ez nagyjából 30%-os csökkenést jelent. Lássuk be, ez nem kevés, és elképzelhető, hogy a többi piacra is ez a tendencia lesz jellemző.

Lehet találgatni persze, hogy mi állhat a csökkenés hátterében, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem igazán hozott komoly újítást az idei széria a kamerát leszámítva. Természetesen mindenben jobb lett kicsit az elődnél, viszont a dizájn elég hasonló marad, emiatt pedig kevésbé lehet vonzó a potenciális érdeklődök körében. Egy kicsit drágultak is az új mobilok, ráadásul az tavalyi modellek mára elég jó áron elérhetőek, és a konkurens gyártók is elég komoly készülékekkel vannak jelen a piacon.

A Galaxy S9 és S9 Plus egyébként már minden piacon előrendelhető, de csak március 16-án jelennek meg hivatalosan, bár sok helyen már korábban megkapják az újdonságot az előrendelők.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid