Nem kettő, hanem négy Samsung Galaxy Note 10 modell jöhet augusztusban

0

Korábban arról írtunk, hogy egy kisebb méretű Note 10-zel is készül a Samsung, a legfrissebb értesülések szerint pedig nem is csak kettő, hanem négyféle változat lesz.

Az újabb hírek nem mondanak ellent a korábbiaknak, valóban lesz (minimum) kétféle méret a Note 10-ből. A kisebb, ami talán a Note 10e nevet kapja, állítólag 6,28 colos képernyővel jön, és lesz egy jóval méretesebb, 6,75 colos variáns is. Az előbbi három, az utóbbi pedig négy darab hátlapi kamerát kaphat, és ezek csak LTE-képesek lesznek.

Iparági források szerint azonban a Samsung összesen négy Note 10 verzióval készül augusztusra. A gyártó szeretné minél inkább kivenni a részét az 5G térnyeréséből, ezért lesz legalább egy modell, ami már támogatja majd az új hálózati szabványt. Ez már csak azért is fontos, mivel Dél-Koreában már van működő 5G, tehát ki is lehet majd használni a telefon ezen képességét.

Galaxy Note 10 koncepció (forrás: PhoneArena)

A negyedik verzióról egyelőre nem sokat tudni, de korábban egy 6,4 colos Note 10-ről is lehetett olvasni, tehát még az sem kizárt, hogy három méretben is kiadják a mobilt. Ez egyébként kifejezetten szokatlan lenne, hiszen eddig nem igazán volt példa ilyesmire a Note sorozatnál, de ha abból indulunk ki, hogy az S10 széria is kibővült, és szintén négy tagot számlál, akkor van némi esély rá, hogy ez lesz a Note 10 esetében is. Persze egyelőre azért érdemes némi fenntartással kezelni a hírt.

Az egyik dél-koreai híroldal szerint a Samsung Galaxy Note 10 modellek bemutatója augusztus 8-án lesz, és utána rögtön meg is indul az előrendelés. A megjelenésre pedig a debütálás után 1-2 héttel kerülhet majd sor.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid