Sony IMX600 szenzorral jöhet a Honor 20 Pro

0

A Honor View 20 remekül teljesít a globális piacon, másfél milliót adtak el belőle a forgalmazás első hónapjában. Friss kínai szóbeszédek szerint a Huawei alá tartozó márka hamarosan egy újabb felsőkategóriás okostelefonnal fog bennünket megörvendeztetni, ami a Honor 20 Pro névre hallgathat. Az április 25-én debütáló készülék egyik fő érdekessége a Sony IMX600 szenzor alkalmazása lehet.

Az újdonságnak 6,1 colos OLED képernyője lesz a hírek szerint, mégpedig kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasóval, így ez a mobil válhat az első olyan Honor modellé, ami ezzel a technológiával globálisan is kapható lesz. Jelenleg csupán a Honor Magic 2 tud ilyet, de azt a telefont kizárólagosan a kínai piacra szánták. A Honor 20 Pro burkolata alatt Kirin 980 lapkakészlet duruzsolhat, háromféle memória és belső tárhely opcióval: 6/128, 8/128, illetve lesz egy nagyon vagány kiszerelés 8 GB RAM-mal, valamint 256 GB háttértárral.

Ha már a telefon nevében ott a Pro utótag, a képrögzítő egységek téren valami többet kell kínálnia, mint a Honor View 20-nak. A források szerint a mobil 40 megapixeles Sony IMX600 érzékelőt kaphat, akárcsak a nemrégiben debütált Huawei P30 Pro. Az elsődleges szenzort 20 megapixeles, ultraszéles látószöggel ellátott társérzékelővel, valamint egy 8 megapixeles telefotó kamerával egészíthetik ki, utóbbinak 3x-os optikai zoomja lehet.

Honor View 20

A telefonról nem maradnak el a szokásos teljesítménynövelő szoftveres megoldások, gondolunk itt a Gaming+, Link Turbo, CPU és GPU Turbo lehetőségekre. És tudjátok, mi a legjobb az egészben? A készülék várható ára. A szóbeszédek szerint a telefon mindössze 450 dollárt fog kóstálni, természetesen helyi valutából átszámítva. Ez az összeg mondhatni nem pénz egy ilyen kiválóan felszerelt okostelefonért, ami elsőrangú ajánlatnak tűnik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid