Nem lesz Samsung Galaxy S10, idén véget érhet a széria

3

Már 8 éve dübörög a Samsung csúcskategóriás S szériája, ami 2010-ben indult a Galaxy S-sel. Azóta minden évben jött új kiadás (vagy kiadások), de idén talán utoljára frissül a sorozat.

Dél-koreai források szerint a hamarosan érkező Galaxy S9 modellek lesznek az utolsók a sorban, és Galaxy S10-et már nem fog kiadni a Samsung. Ennek az az oka, hogy ezt az elnevezési megoldást nem lehet a végtelenségig húzni, furán mutatna később egy Galaxy S11 vagy egy Galaxy S15.

Természetesen 2019-ben is lesznek új Samsung csúcsmodellek, ezek azonban állítólag már az új Galaxy X sorozatba tartoznak majd. Az persze még kérdéses, hogy itt pontosan milyen neveket választ majd a gyártó, lehetséges a Galaxy X1, X2 vagy akár a Galaxy X (2019) is. Mindez persze csak pletyka, de elég logikusan hangzik, így elképzelhető, hogy nem légből kapott az információ, hanem valós alapja van.

Samsung Galaxy S9 és S9+

A Galaxy S9 és S9+ bemutatója egyébként február 25-én lesz. Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogatnak a Galaxy S széria – talán – utolsó tagjai.

Via Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid