100 dolláros mobilt villantott a BlackView

0

A BlackView elsősorban a strapabíró okostelefonjairól híres, de azért a cégnek akadnak másfajta termékei is. Ilyen példának okáért a nemrég piacra dobott BlackView S6, ami egy alig száz dolláros mobil, ám 18:9 képarányú megjelenítője, és árához képest kellemes specifikációi vannak.

A telefonnak 5.7 hüvelykes megjelenítője van a már említett divatos képaránnyal, a felbontás pedig HD+, vagyis 1440×720. A képernyő/előlap aránya 80%, és így első látásra a mobil elég jól kezelhető egy kézzel is.

A készülék belső elejét egy négymagos processzor biztosítja, az MT6737VWH amelyet a MediaTek gyárt. A rendszermemória kapacitása 2 GB, a háttértár pedig 16 GB-os, utóbbi szerencsére bővíthető akár 128 GB-os microSD kártyával.

A hátlapon duál kamerakészlet található, ezekből az egyik szenzor 8 megapixeles, a rekeszérték f/2.0. A készülék felszereltségének részét képezi egy ujjlenyomat-olvasó is, ráadásul ezért a csekély összegért egy igencsak méretes, 4180 mAh-s akkumulátor szintén belekerült a telefon belsejébe. A mobilon Android 7.0 rendszer fut, és háromféle színben kapható: arany ezüst és fekete. Ha netán érdekelne a telefon,  akkor kattints ide a rendeléshez! (EU Express szállítással garantáltan nem kell áfát és vámot fizetned.)

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid