Fotón a Google új mobilja – elég ronda lesz

0

Manapság az egyik legfontosabb trend az okostelefonok körében a kijelző körüli keret minél vékonyabbra szabása, ám úgy néz ki, hogy a kisebbik Pixel mobil nem lesz ilyen téren úttörő, és igazából szépnek se nagyon mondható.

Nemrég szivárgott ki egy kép az állítólagos Google Pixel 2-ről, amelyen az előlap és a hátlap is jól látható. A forrás egyébként nem más, mint Evan Blass, akinek az értesülései közel 100%-ban helytállóak szoktak lenni.

Kicsit világosítottam a képen, így talán még jobban látszik a lényeg:

Nos, amennyiben valódi a kép, egy igen vaskos alsó és felső kávával érkezik a Pixel 2, ami azért csalódásra ad okot. A sztereó hangszóró megléte persze mindenképpen pozitív, de ennyire vastag keretet ez sem indokol.

Az egyébként igen érdekes, hogy korábban már láthattunk egy állítólagos renderképet a nagyobb változatról, ami Pixel XL 2 néven jöhet. Ezen kifejezetten vékonynak tűnik a káva, és sokkal jobban is néz ki, mint a fentebb látható mobil.

Az új Pixel telefonok valamikor az ősszel kerülhetnek majd bemutatásra Android 8.0-s szoftverrel, és minden bizonnyal 3.5 mm-es jack csatlakozó nélkül.

forrás: VentureBeat

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid