Nem mindennapi kávamentes mobillal borzolja a kedélyeket a Doogee

0

Szétcsúsztatható kivitellel és 97%-os kijelző/előlap aránnyal jön a Doogee MIX 4, aminek a megjelenésére még várni kell, de egy bemutató videónk már van róla.

A legkülönlegesebb mobil, amit mostanában láttunk, az a Vivo Apex volt, amely számos érdekes újítást vonultat fel. Most valami hasonlóval állt elő a kínai Doogee, de itt nem csak a szelfikamera csúszik ki a hátlapból, hanem maga az egész hátlap, hasonlóan néhány régebbi, ma már retrósnak számító telefonhoz.

Egy kifejezetten érdekes megoldás ez, amely lehetővé teszi, hogy szinte az egész előlapot beborítsa a kijelző, mégpedig szenzorsziget nélkül.

A Doogee MIX 4 egyelőre csak egy prototípus, de az egyik ismert techvideós, Mrwhosetheboss kapott belőle egy példányt, így megtekinthetjük a futurisztikus készüléket.

A mobil egyébként egy 6 colos kijelzővel bír, de jóval kisebb a hasonló képátlójú készülékeknél a szinte kávamentes kialakításnak köszönhetően. A vastagsága persze megvan, a szétcsúsztatható kivitel miatt ez 11 mm. A végső verzióban képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó is lesz, ám a megjelenése leghamarabb az év vége felé várható.

Forrás: Mrwhosetheboss

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid