Nexus 6, Nexus 9 és Android L – már csak 3 hét!

0

Hamarosan jön a Google következő nagy eseménye, amin várhatóan lelepleződik az új Nexus mobil, az új Nexus tablet, valamint az Android L végleges verziója is.

A dátumot illetően elég sok találgatás volt már, de a legfrissebb hírek szerint talán október 15-én vagy 16-án lesz megtartva a nagy bemutató. Ez nem sokban tér el a korábbi pletykától, hiszen eddig is októberre (vagy esetleg november elejére) vártuk az új Nexus készülékek debütálását.

Október közepén tehát leránthatják a leplet egy mobilról és egy tabletről, és talán ekkor derülnek ki az Android L további részletei is. A megjelenés azonban november 1-jére várható, és a korábbi Nexus készülékek is ekkor kapják meg hivatalosan az új Androidot.

Nexus

Eddigi Nexus mobilok

A következő Google-mobilt eddig legtöbbször Nexus 6-ként emlegették, hiszen az előző az 5-ös számot kapta, de egyes hírek szerint talán Nexus X lesz a készülék neve. A gyártó minden bizonnyal a Motorola lesz, de a további részletekről még csak sejtések vannak. A kijelző méretét tekintve például eddig az 5.2 és az 5.9 col került szóba. Frissebb információk ebben a cikkben.

A tablet estében szinte teljesen biztos a Nexus 9 név, és a gyártó is mindenképpen a HTC lesz, tehát sejthető a prémium, fém kivitel. A 8.9 colos készüléket a Tegra K1 processzor hajtja majd, azaz a teljesítménnyel nem lesz gond. Az egyéb részletekről azonban még inkább csak pletykák vannak.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid