Ilyen lesz az új Nexus mobil!

1

Friss információk szivárogtak ki az új Google-mobilról, ami Nexus 6 vagy esetleg Nexus X néven jelenhet majd meg. A Motorola által fémjelzett készülékről ráadásul egy új kép is napvilágra került, és így az előlap és a hátlap kialakítását is megismerhetjük. A megszokott Nexus felirat még nem szerepel a mobilon, ami a szivárogtató forrás szerint az egyelőre befejezetlen dizájnra utal.

Természetesen szemfüles olvasóinknak azonnal feltűnhetnek a hasonlóságok a képen látható elő- és hátlap, valamint az idei Moto X készülék között. A “Shamu” kódnéven fejlesztett méretes phablet a korábbiakban megszokott módon bivalyerős alkotóelemekből fog állni, ami esetünkben egy Qualcomm Snapdragon 805-ös processzort, 3GB RAM-ot, 32 GB tovább nem bővíthető tárhelyet, és egy 3200 mAh akkumulátort jelenthet.

nexus-6-shamu-1

A kijelző várhatóan 5.92 hüvelykes méretű, és QHD, azaz 1440 × 2560 felbontású lesz, az előlapon egy 2 megapixeles, hátul pedig egy 13 megapixeles kamera kap helyet, ráadásul az utóbbi képes lesz a videókat 4K felbontásban is rögzíteni. A novemberi debütálás szinte teljesen bizonyos, a várható árról viszont egyelőre nem tudni semmit.

9to5google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid