A Nokia XR20 is Android 12-re frissül

0

Tavaly nyáron debütált a középkategóriás vassal szerelt és strapabíró kialakítással ellátott Nokia XR20, ami most végre megkapja az Android 12 frissítést. A HMD Global nem csupán az új rendszert, hanem az aktuális biztonsági foltot is elérhetővé teszi a készülékre.

A Nokia XR20 eredetileg Android 11 rendszerrel debütált, de most a készülék finnországi felhasználói Twitter-posztokat kezdtek közzétenni, mely szerint érkezik az új szoftver az okostelefonra. A frissítés a V2.300 buildszámot viseli, és bizonyos európai régiókban már elkezdték kiszórni az adatcsomagot. Telepítést követően nem csak az Android 12 újításai, hanem a márciusi biztonsági frissítés is részét fogja képezni az okostelefon által futtatott szoftvernek.

Természetesen ezúttal is szakaszosan szórják ki az új frissítést, azaz nem mindenki egyszerre kapja meg.

A Nokia XR20 egyébként egy kompetens készülék Full HD+ felbontású, IPS LCD kijelzővel, Snapdragon 480 5G lapkával, 48 megapixeles elsődleges kamerával, valamint a 18 wattos gyorstöltést is támogató, 4630 mAh-s akkumulátorral, az IP68 és MIL-STD-810H minősítéseknek megfelelő ellenállóképességről nem is beszélve.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid