Novemberben frissülnek a korábbi Nexus modellek!

1

Az Android 5.0 Lollipop október 15-ei debütálása mellett bejelentettek két vadonatúj referenciakészüléket, a Nexus 6-ot, és a Nexus 9-et. Ezek természetesen a legfrissebb operációs rendszerrel érkeznek majd, ám a gyártói támogatás érvényes a korábbi modellekre is. Először a csak Wifi-s, majd a mobilhálózatra csatlakozó Nexus készülékek kaphatják meg az új Android frissítést.

android lollipop

Amikor a Google bejelentette az új Androidot, az is megerősítésre került, hogy minden Nexus márkájú készülék meg fogja azt kapni a 4-es modelltől felfelé. A pletykák szerint először a Wifi-s modellek (a Nexus 7 és 10 modem nélküli variánsai) frissülnek, mégpedig már november 3-án (aznap amikor a Nexus 9 piacra kerül). A modemmel rendelkező készülékek  – tehát  a 4, az 5, és a 7 LTE változata – pedig valamikor később, november folyamán kapnak új szoftvert.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid