Nubia M2 Lite – Takarékos belső, elegánsan tálalva

0

A készülék amolyan átmenet a belépőszint és a középkategória között, és gyengébb hardverrel rendelkezik, mint a nagytesó, ám cserében az ára is jóval kedvezőbb lett.

A külsőre nem lehet panasz, hiszen a Nubie M2 Lite gyönyörű unibody fémházzal rendelkezik, amit szépen lekerekítettek, így élekkel alig találkozunk. A HD felbontású kijelző 5.5 colos, így itt mindössze a felbontás terén történt változás a sima M2-höz képest.

A sebességért az MT6750 8 magos chipje felelős, amit 3 GB memóriával és 64 GB háttértárral láttak el. Utóbbit akár 128 GB-os microSD kártyával is bővíthetjük.

Kamerában is történt némi változtatás, hiszen a duál megoldás itt kimaradt, és ehelyett egy 13 megapixeles Sony optikát találunk a hátlapon (f/2.2), míg elől egy 16 MP-es modult kapunk (f/2.0).

Akkumulátorból egy 3000 mAh-s telep került beépítésre, ami a takarékos hardverrel egész jó használati időt ígér. A mobilon a gyártó saját rendszere, a nubia UI 4.0 fut, ami Android M-re épül. A Duál SIM foglalat adott, ráadásul a B20-as sáv is támogatott, így itthon sem kell lemondanunk a gyors mobilnetről.

A Nubia M2 Lite-ot a Tomtop webáruházában tudjátok megrendelni. Arany, illetve fekete színben elérhető, és jelenleg 119 dollárba kerül, ami nettó 30.500 Ft-nak felel meg (a fekete egy ezressel drágább). Ha tetszik a mobil, akkor ezen a linken rendelhetitek meg.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid