A Nubia Pad 3D II táblagép szemüveg nélküli 3D élménnyel kecsegtet

0

A Nubia Pad 3D II táblagép 5G modemmel, 3D megjelenítéssel és Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel igyekszik magára vonni a figyelmet. A készülék mesterséges intelligencia révén alakítja át a kétdimenziós tartalmakat háromdimenziósá, de nem csupán ezért érdekes.

Az új készülék szériájának második tagja. Az előd még Snapdragon 888 lapkakészlettel rendelkezett, és semmilyen mobilhálózati kommunikációt nem támogatott. Az új változat borítása alá azonban Snapdragon 8 Gen 2 került, és az 5G modem is megtalálható az eszköztárban. Amennyiben egy ilyen táblagépet valaki azért nem vásárolna meg, mert kevesli az elérhető 3D-s tartalmak mennyiségét, azoknak az úgynevezett NeoVision 3D Anytime technológia lesz a segítségére. Ez képes a 2D-s kontentet 3D-ssé alakítani, és a dolog elvileg működik fényképekkel, videókkal, sőt, állítólag még játékokkal is.

A szóban forgó képernyő egyébként 12,1 hüvelykes, IPS LCD technológián alapul, a felbontása pedig 2560 x 1600 pixel, vagyis 16:10-es a képarány. A képfrissítési ráta 144 Hz-es. Az új panel energiahatékonyabb és szebb színekkel bír 3D-s megjelenítés esetén, mint a korábbi modell. A kijelző 86 fokos betekintési szöget tesz lehetővé, így egyszerre többen is láthatják a táblagép által produkált 3D-s hatást. Ez működik állított és fektetett nézetben is.

A tablet képes más eszközökön lévő tartalmak megjelenítésére is, például egy ZTE okostelefonnal bármilyen alkalmazást ki tudunk vetíteni vezeték nélküli kapcsolat révén a Pad 3D II kijelzőjére, ami 3D hatással látja el az érkező kontentet, de támogatott a Miracast is. Mindezeken kívül 3D modelleket tudunk a számítógépünkről a táblagépre átdobni.

A táblagép nem csupán a 3D-s tartalmak fogyasztására, de azok létrehozására is alkalmas. A készülék hátoldalán két 13 megapixeles kamera található, és szintén két 8 megapixeles az előlapon, amelyek 3D fotók rögzítésére is használhatóak. Az új mesterséges intelligencia motor segíti ezeket a folyamatokat. Hogy ne csak a látvány, de a hangzás is valóban térbeli legyen, a táblagépet négy DTS:X Ultra hangszóróval szerelték fel. Ezek 1 wattos, teljes frekvenciás hangszórók. A készüléken még két mikrofon is helyet kapott.

A Nubia Pad 3D II meghajtásáról Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet gondoskodik, amely mellé LPDDR5X RAM, illetve 512 GB UFS 4.0 háttértár kerül. A készülék energiaellátásáról egy 10.000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amelyet 66 wattal lehet tölteni.

A táblagép már fent van a ZTE hivatalos oldalán, de arról még nincs szó, hogy a készülék mikor kerül forgalomba, hol lehet majd megvásárolni, és mennyiért kínálják azt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid