Nyári szoftver kiárusítás: friss Windows és Office verziók áron alul

0

Jelentősen leáraztak több népszerű szoftvert is, köztük többféle Windows és Microsoft Office verziót. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron be lehet szerezni őket.

Az akciót a Keysfan indította, ami egy igen népszerű, szoftverkulcsokkal foglalkozó webáruház. A nyári kiárusításban számos ismert szoftvert lehet töredék áron beszerezni, érdemes megnézni a kínálatot.

Tavaly jelent meg az új Windows 11, amire most egész baráti áron lehet lecsapni, de igazából a Windows 10 is tökéletesen használható lesz még nagyon sokáig, így ha spórolni akarsz, akkor ezt is beszerezheted. Arról nem is beszélve, hogy a 10-es verzió ingyen frissíthető 11-re. Ha több számítógépre is szeretnél Windowst vásárolni, akkor csomagban még olcsóbban hozzájuthatsz.

Windows rendszerek fél áron

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

Az Office szoftvercsomag szinte alapvető eleme minden otthoni számítógépnek, és normál esetben egyáltalán nem olcsó, de most több verziót is nagy kedvezménnyel lehet megvásárolni a Keysfan kiárusításában.

Office 2021 csomagok akár 62%-kal olcsóbban

Az alábbi árakat a KFLE62 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Office verziók akcióban (kupon kód: KFLE62)

További leárazott szoftverek itt >>

További Windows akciók (50%-os kedvezmény)

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Windows akciók itt >>

Hasznos szoftveres eszközök

Vannak különféle hasznos eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

A vásárlási folyamat kényelmes és gyors. Csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a megfelelő kedvezménykódot. A rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményes árat. Add meg az e-mail címed, a sikeres fizetés után a Keysfan elküldi az aktiváló kulcsot, a rendelési információkat és a telepítés részleteit emailben. Az egész folyamat nem fog sok időt igénybe venni!

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid