Nyáron érkezik a Samsung Galaxy S24 FE

0

A Samsung Galaxy S23 FE tavaly októberben jelent meg, nagyjából 8 hónappal azután, hogy a többi Galaxy S23 készülék bemutatkozott a nagyérdemű előtt, illetve egy igencsak hosszú FE mobilok nélküli periódust követően, hiszen a Galaxy S22 nem kapott Fan Edition kiadást. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung nem akarja feladni az FE szériás modelleket, és a hírek szerint már gőzerővel dolgozik a Galaxy S24 FE-n.

Friss, Dél-Koreából származó jelentések szerint a Samsung Galaxy S24 FE idén nyáron fog debütálni, vagyis jóval hamarabb, mint az eddigi Fan Edition szériás modellek telefonok, illetve a névadó készülék érkezéséhez is közelebb lesz a bejelentése – a Galaxy S24 széria ugyanis januárban mutatkozott be.

Amennyiben ez igaz, akkor a Samsung következő Unpacked eseménye, amelyre valamikor július közepén kerül sor, nem lesz híján bejelentéseknek. Számítunk egyfelől a Samsung Galaxy Z Fold 6 érkezésére, amelyből akár két verzió is befuthat, aztán ott lesz a Galaxy Z Flip 6, a gyártó első okosgyűrűje a Galaxy Ring, a Galaxy Watch okosórák, és akkor hozzájuk még betársulhat, a Galaxy S24 FE is. Arról nem is beszélve, hogy a Samsung nyáron táblagépekkel is szokott jelentkezni.

Az információ dél-koreai alkatrészellátó forrásokból származik. Egy beszállító, amely a Galaxy S24 FE kijelzőinek egy részéért felel, azt állítja, hogy a szükséges komponensek tömeggyártása már meg is kezdődött, jóval a nyári bevezetés előtt. A gyártási célkitűzés milliós nagyságrendű, vagyis a Samsung úgy véli, hogy a Galaxy S24 FE sikeres modell lesz. Természetesen ez a bizonyos megjelenítő OLED technológián alapul, a panelt pedig vékony keretek veszik majd körül – derül ki a jelentésből.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid