Nyáron jön a RED holografikus okostelefonja

0

Utoljára az év elején volt lehetőségünk írni a RED holografikus kijelzővel ellátott okostelefonjáról, a Hydrogen One-ról, gondolom így sokan az olvasók közül azt is hitték, eltűnt a koncepció valahol a süllyesztőben. Már ha emlékeztek egyáltalán rá. Nos, úgy tűnik a telefon köszöni szépen, jól megvan, és hamarosan meg is fog érkezni, bár némi késéssel az eredeti ütemtervhez képest. 

Eredetileg az idei év első negyedében kellett volna piacra kerülnie a formabontó koncepcióval bíró okostelefonnak, sajnos azonban augusztusnál hamarabb nem lesz megvásárolható. A plusz idő alatt azonban nem fog tétlenkedni a fejlesztőcsapat, ezt a pár hónapot arra fogja felhasználni, hogy egyszenzoros megoldás helyett duál kamerával lássák el különleges mobiljukat. Ráadásul ez a modul 3D videók készítésére is alkalmas lesz, ezen felül az előlapra is duál kamera kerül.

A képrögzítő apparátus képes lesz 4-View felvételek készítésére, amelynek köszönhetően módunkban áll körüljárni, de akár mögé is menni azoknak a dolgoknak, amelyeket megörökítettünk. Eredetileg egy külön vásárolható, méregdrága egység tette volna lehetővé ezt a bravúrt, de úgy látszik a mérnökök megoldották, hogy a mobil saját maga képes legyen 4V felvételek készítésére, legyen szó akár az előlapi, akár a hátlapi kamerákról. Persze ezért majd el is kérik a pénzt, hiszen az alumínium változat 1295, míg a titán verzió 1595 dollárba fog kerülni.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid