Mégis megkapja az Android 8.0-t a Honor 8

0

A Honor 8 Android Oreo frissítésével kapcsolatban elég nagy volt a bizonytalanság, és összességében eddig semmi biztosat nem tudtunk mondani. Most azonban úgy néz ki, hogy megkapja a készülék a várva várt update-et.

Korábban csak annyit árult el a gyártó, hogy kap még valamiféle nagyobb frissítést a Honor 8, ám az erősen kérdéses volt, hogy ez a legfrissebb Android Oreóra fog-e épülni  A most megjelent hírek szerint azonban a Honor már javában dolgozik az új szoftveren, ami Android 8.0-n alapszik, és tartalmazza az új EMUI 8.0 felületet.

Az új rendszer állítólag Kínában hamarosan meg is jelenik, és 1.3 GB-nyi adat letöltése lesz szükséges a frissítéshez, arról viszont egyelőre nincs információ, hogy más régiókban mikor válik elérhetővé.

Egyébként számos újítást hoz majd a friss rendszer, megújul a felület, kibővülnek az értesítések, változik a beállítások menüje, lesz kép a képben funkció, stb. Különösen jó hír, hogy a Project Treble támogatást is megkapja a Honor 8, amellyel a jövőben sokkal gyorsabban és gördülékenyebben települhetnek a frissítések.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid