Oclean F1 szónikus elektromos fogkefe akcióban 4 db ajándék fejjel

0

Az Oclean a Xiaomi száj- és fogápolásra szakosodott almárkája, kitűnő elektromos fogkeféket gyártanak, ráadásul egész korrekt árakon lehet ezeket beszerezni. A hagyományos forgókefés típusok nem annyira hatékonyak, érdemesebb a szónikus megoldások között nézelődni, és most mutatunk is egy bevált típust, amit leáraztak az Oclean hivatalos nemzetközi webáruházában.

Az Oclean F1 egy népszerű elektromos fogkefe, ami nagyon könnyű, mindössze 98 grammot nyom, mégis igen hatékonyan tisztít, ugyanis percenként 36 ezer rezgést képes leadni.

Az F1 az IPX7 tanúsítvány szerint vízálló, a töltése pedig egy dokkoló segítségével történik. Ezzel mindössze 2 óra alatt 30 napra elegendő töltöttséget nyerünk, ha napi 2-szer mosunk fogat.

Van egyébként egy LED-es visszajelző, ami nem csak az akku töltöttségét, hanem a kiválasztott üzemmódot is mutatja. Ebből három van: fehérítő tisztítás, érzékeny tisztítás és normál tisztítás.

Az Ocelan F1 más elektromos fogkefékhez hasonlóan 2 perc után automatikusan leáll, ennyi ugyanis az ideális fogmosási idő, és fél percenként van egy kis jelzés, hogy térjünk át a következő zóna tisztítására.

A kezelés rettentően egyszerű, egyetlen gomb van, amivel el tudjuk indítani és le tudjuk állítani a fogmosást, ha pedig két másodpercig nyomva tartjuk, akkor vált a módok között.

Az Oclean F1 szónikus elektromos fogkefe remek választás lehet, és most akciós a márka hivatalos nemzetközi webshopjában. Az OCLEANF1 kuponkóddal 44,99 dollár helyett 32,99 dolláros áron lehet lecsapni rá, ez ráadásul már egy olyan csomag, ami 4 extra fejet is tartalmaz. A végösszeg így durván 10.200 Ft lesz, és kérhető világoskék, illetve sötétkék színben is.

További részletek és rendelés az alábbi linken:

A szállítás ingyenes, és az alacsony összeg miatt vámolás sem lesz. A szállítási idő 7-15 nap. Az akció elvileg március 25-ig tart, de hamarabb is lejárhat, ha elfogy a készlet.

Forrás: Oclean

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid