Okos hálózati elosztó WiFi-vel és USB portokkal most féláron

0

Jelenleg féláron elérhető a Koogeek elosztója, amit WiFi-vel és USB aljzatokkal is elláttak, ráadásul ezen kívül is rengeteg extrát nyújt a hagyományos társaihoz képest.

A Koogeek elosztója letisztult külsőt kapott, melyen négy db hagyományos 220-as aljzatot találunk, ráadásul 4 db USB aljzatot is elhelyeztek, hogy a kütyüjeinkhez töltőfejet se kelljen használnunk. Utóbbiak maximum 5V/4.0A leadására képesek, emellett pedig automatikusan érzékelik a csatlakozott eszközök maximális töltési sebességét.

A specifikációt átnézve, rögtön szembeötlik, hogy ez igazából egy okostöltő, amely rengeteg lehetőséget rejt. Együttműködik az Amazon Alexa Echo, és Google Home asszisztenssel is, ezeken keresztül pedig akár hangvezérlés is elérhető (angolul), így pedig egyesével is “irányíthatjuk” a 220V-os aljzatok működését.

A csatlakozás WiFi-n keresztül történik, amelyből a 2.4Ghz-es szabvány támogatott. Természetesen applikáción keresztül is irányíthatjuk (ehhez is szükséges az Amazon Echo vagy a Google Home), és akár időzíthetjük is az aljzatok működését.

Mit érne egy modern elosztó, ha nem védi készülékeinket a bármikor előfordulható szerencsétlenségektől, ám a gyártónál erre is gondoltak. Rövidzárlat, túlfeszültség, túlmelegedés és egyéb problémák ellen is felkészítették, és a minőségi alkatrészeknek hála nyugodtak lehetünk viharok idején is.

A Koogeek WiFi-vel is ellátott okoselosztója a jelenlegi akcióban féláron vásárolható meg, így 25.99 dollárért juthatunk hozzá (7.250 Ft), a szállítás pedig ingyenes. Ha valaki okosotthont tervez, vagy csak egy komoly elosztót keres, akkor érdemes vetnie rá egy pillantást. Részletek és rendelés ezen a linken. 

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid