6 GB RAM-mal és Kirin 710-zel érkezik a Huawei Enjoy 9 Plus

0

Evan Blass az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató, általában amit mond, az be is szokott jönni. Nem tudni honnan származnak az értesülései, de igazából lényegtelen is, amíg friss és hiteles információkat szállít. A legújabb posztja egy Huawei mobilról szól, ami az Enjoy 9 Plus névre hallgat, és méretes kijelzővel, tetemes mennyiségű RAM-mal, valamint decens középkategóriás lapkával fog levenni minket a lábunkról.

A telefon egy igazi óriás lesz a maga 6.5 colos kijelzőjével, amit a felső részen egy szenzorsziget ékesít, avagy rondít – ki miként vélekedik erről a megoldásról. A megjelenítő felbontása 1080×2340 lesz, ez alapján pedig már ki lehet találni, hogy a képarányt 19.5:9-ben állapították meg a fejlesztést végző mérnökök. Persze most is a látszat mögött van a lényeg, a telefon szíveként egy Kirin 710 lapkakészlet fog dobogni, mellé 6 GB RAM-ot, valamint egy 128 GB-os háttértárat pakoltak a hozzáértő kezek.

A gigantikus mobilról nem spórolták le a kamerákat sem, összesen négyet szereltek a szerkezetre. A hátlapon egy 13. valamint 2 megapixeles érzékelő virít, a képernyő felőli oldalon pedig 16+2 megapixeles megoldásra botlani. A készülék apró hardverelemeinek energiaellátását egy 4000 mAh kapacitású telep felügyeli. Szoftver tekintetében sem okoz csalódást a telefon, hiszen EMUI 8.2 köntösbe öltöztetett Android 8.1 operációs rendszert kapunk.

A telefonról egy render is kiszivárgott, amin jól látható a hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó, illetve egy pici felirat hirdeti a mobil kameráinak mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkcióit. A képből az is kiderül, hogy a már fölöttébb népszerűvé vált színátmenetes festést kapja a burkolat. Egyelőre még nem tudni, milyen áron számíthatunk a készülék felbukkanására, és a bemutató dátuma is rejtély.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid