Mégsem lesz Galaxy P30, ez jön helyette!

0

Alapesetben nem sok izgalom övezi a Samsung középkategóriás mobiljait, ám a Galaxy A6s-é egy különleges történet. Ez volt az a mobil, amiről azt hittük, hogy Galaxy P30-ként indul hódító útjára – és borzolja a Huawei rajongók kedélyeit -, ám végül kiderült, hogy az A széria egy újabb tagjáról van szó. Ráadásul a korábban pletykált kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót sem kapja meg. Most viszont tudni véljük, milyen hardverrel büszkélkedhet majd a bemutatójára váró okostelefon, és képek is vannak róla.

A telefon modellszáma SM-G6200, ilyen néven járta le kötelező köreit a kínai telekommunikációs hivatalnál. Tudjátok, ahhoz, hogy valami kapható legyen az ázsiai országban, az itteni fejeseknek rá kell bólintania. Szóval a tanúsítványi eljárás során kiderült, hogy a telefon kijelzője 5.99 hüvelykes lesz, amin 2160×1080 képpont sorakozik majd. A gyártás során IPS LCD panelt használnak a Samsung mesteremberei. Talán egyeseknek ez csalódás, hiszen a hat colos AMOLED kijelzős Galaxy A6+ (2018) 1080×2220 pixelt mozgat a képernyőn. A kedvet azonban máris visszahozza az operatív memória kapacitása, ami 6 GB, ehhez 64, illetve 128 GB-os belső tárhelyet lehet majd kérni.


Az egyelőre ismeretlen processzor 2.2 GHz-en ketyeg, legnagyobb valószínűséggel a Qualcomm Snapdragon 660, esetleg a 710-es lehet a háttérben. Máris sokkal jobb, mint a Galaxy A6+ Snapdragon 450-je, ellenben kamerák terén megint az újdonság veszít, hiszen 12+2 megapixeles rendszert kap, míg a Galaxy A6+ 2018-as kiszerelése 16, valamint 5 megapixeles szenzorokkal bámul a nagyvilágba. Az előlapi 5 megapixeles egység sem hozza el nekünk az üdvöt, bár azért szelfiket készíteni egy ilyen megoldással is lehet.

A mobilon Android 8.1 Oreo rendszer fut már gyárilag, a telep kapacitása pedig 3300 mAh lesz. Nem ez a legacélosabb akkumulátor a piacon, de még a kategóriában sem, mégis a mobil vastagabb, mint a Galaxy A6+, így 8.39 mm-es házat kell majd markolnunk. Persze lesz, akit ez abszolút nem fog érdekelni, és jobban fog örülni a színátmenetes burkolatnak, ami a Huawei telefonjait idézi, mert bizony ilyenben is kapható lesz a Samsung újdonsága.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid