Okosóra gyerekeknek

3

Sok gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy egy valódi okosórát – egy Moto 360-at, vagy egy Pebble-t – adjunk a kezük ügyébe, de ez nem jelenti azt, hogy számukra nincs erre alternatíva. Az amerikai AT&T nemrég elkezdte forgalmazni a FiLIP 2-t, ami nem más, mint egy tavaly piacra dobott gyereklokátor és kommunikátor hibrid továbbfejlesztett változata. Az eszközhöz készített alkalmazás letölthető Androidra és iOS-re egyaránt.

Az új változatot a szülők könnyebben tudják kezelni a mobilalkalmazáson keresztül, valamint teljesen a hétköznapi élet követelményeinek megfelelően alakították ki. A kijelzőt megerősítették, hogy képes legyen túlélni bármilyen behatást, amit a készülék elszenvedhet, miközben a lurkó például játszik. Az óraszíj is sokkal kényelmesebb lett, és szabadon állítható, így az eszköz akkor is használható marad, ha a gyermek nőni kezd. Az eszköz egyébként 100 dollárért kapható az USA-ban, előfizetés mellett.

Ti ráadnátok a gyermeketekre egy ilyen eszközt? Mennyit szánnátok egy ilyen készülékre? Várjuk kommentjeiteket a témával kapcsolatban!

Engadget

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid