Jöhet a Redmi okoskarkötő

0

Friss tanúsítványi dokumentumok és némi szoftveres kutatás alapján okkal feltételezhetjük, hogy a Xiaomi égisze alatt tevékenykedő, és ár/érték arány bajnok termékekkel házaló Redmi hamarosan piacra dob egy viselhető kütyüt, ami egyes hírek szerint okosóra lesz, ám sokkal valószínűbb, hogy egy okoskarkötőről van szó.

A rejtélyes új kütyü nemrégiben megkapta tanúsítványait a BIS-től Indiában (helyi hivatal, ami piacra dobás előtt vizsgálja meg a termékeket). Igazából miközben már lassan a kanyarban van az anyavállalat Mi Band 5-je, és miután nemrég debütált a Xiaomi Watch Color, teljesen jogos lenne a felvetés, hogy miért nincs, vagy eddig miért nem volt Redmi okosóra vagy okoskarkötő.

A BIS adatbázisa a termékre okosóraként hivatkozik, a modellszám HMDH01GE, viszont voltak olyan hozzáértő Weibo-felhasználók, akik ízekre szedték a Mi Fit applikációt, és abban egy érkezőfélben lévő Redmi okoskarkötőre utaló jeleket, illetve annak körvonalait találták. 

A Redmi viselhető eszköze pulzusmérővel, NFC chippel, zenevezérléssel fog rendelkezni, derült ki az alkalmazásban elrejtett információkból. Lesznek cserélhető számlapok, és persze az olyan alapvető funkciók sem maradnak el, mint a riasztások vagy az időjárás információk. Természetesen a név kötelez majd ezúttal is, így a Redmi masinája jóval olcsóbb lesz, mint a legtöbb hasonló kategóriájú modell. Bár még meg sem jelent, a készüléknek máris van egy kihívója, ugyanis a Redmi nagy konkurensének tartott, az Oppo alá tartozó Realme szinten dolgozik egy karkötőn. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid