Okostelefonokkal támad az Archos!

0

Korábban már beszámoltunk arról, hogy új tabletekkel rukkol elő az Archos a közeljövőben. A legújabb hírek szerint azonban egy csapat okostelefonra is számíthatunk a francia gyártótól, amelyek leginkább az alsó-, és a középkategóriában szeretnék elnyerni a vevők kegyeit.

A sorban a legelső az Archos 50 Diamond, amiről már tavaly is lehetett hallani ezt-azt, de eddig nem került bejelentésre. 5 hüvelykes Full HD megjelenítő, Snapdragon 615-ös proci, 2 GB RAM, 16 GB háttértár, 16 megapixeles hátlapi, és 8 megapixeles előlapi kamerák, dualSIM támogatás, LTE modem, 2700 mAh-s telep  – lényegében ezt kínálja a szóban forgó mobil.

Archos telefonok 1

A többi készülék végül is nem túl nagy szám. A 45B Helium 4G 4.5 hüvelykes 854×480-as kijelzőt, Qualcomm 410-es chipsetet, 512 MB RAM-ot és 5 megapixeles hátlapi kamerát kapott. Az 50b Helium 4G-ben ehhez képest egy 5 inches HD kijelző, 1 GB RAM és egy 8 GB-os belső tárhely található. Az 50c Helium-nak szintén 5 colos kijelzője van, de a felbontás csak 854×480-as, a számításokat egy MediaTek MK6732M processzor végzi, a hátlapi kameramodul pedig 5 megapixeles. Mindhárom készülék képes két SIM kártyát kezelni egyszerre. Sajnos árakat, és megjelenési időpontot egyelőre nem tudunk mondani.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid