Olcsóbb lett a Xiaomi FIMI A3 drón, ráadásul gyors szállítással EU raktárról

0

Ha egy nagy tudású, minőségi drónt keresel, ami bőven 100.000 Ft alatt kijön, akkor érdemes megnézned a Xiaomi FIMI A3-at. Szinte mindent tud, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet, sőt, még sokkal többet is. Van benne GPS, egy korrekt kamera stabilizátorral, hosszú repülési időre képes, az ára pedig most akcióban olyan 87.500 Ft gyors és vámmentes szállítással EU raktárról.

A Xiaomi FIMI A3 egy közepes méretű és tömegű drón a maga 560 grammjával, a szállítása még viszonylag egyszerű, de azért nem is egy apró játékszerről van szó. A repülési idő kifejezetten korrekt, egy töltéssel 25 percet képes a levegőben maradni, és szerencsére cserélhető az aksi, így ha beszerzünk plusz telepeket, akkor ez az idő többszörözhető.

A FIMI A3-at fejlett GPS+GLONASS navigációs rendszerrel látták el, így pontosan tudja, hogy hol szállt fel, és oda bármikor vissza tud térni egyetlen gombnyomásra, vagy automatikusan, ha netán elvesztené a jelet vagy merülőben lenne az akku. Az irányítási hatótáv akár 1 km is lehet, és az élőkép (FPV) is tud ennyit a gyári adatok szerint, de itt persze már sokat számítanak a terepviszonyok. A kamera képét egyébként magán a kontrolleren is folyamatosan látjuk, ugyanis ellátták azt egy 4,3 colos színes kijelzővel.

A kameráról is érdemes pár szót ejteni, az 1/3.2″-os Sony szenzor Full HD videókat és 8 MP-es fotókat tud lőni, a tükörsima felvételekért pedig 2 tengelyű mechanikus és 3 tengelyű elektronikus gimbal felel. A nézet függőlegesen 90 fokban állítható a kontrollerrel repülés közben, így a kamera nézhet akár teljesen előre vagy lefelé is.

A drónt különféle védelmekkel látták el, és számos extra funkciót is kapott, tud például személyeket követni, vagy egy adott helyet, épületet automatikusan körberepülni és levideózni. Az egyik legnagyobb érdekesség azonban a DIY csatlakozó, amely révén csak a képzeletünk és az ügyességünk szabhat határt annak, hogy mire használjuk a drónt. Indítható róla például tűzijáték, szerelhetünk rá különféle LED fényeket, ledobhatunk róla csomagokat ejtőernyővel, stb.

A Xiaomi drónja most meglehetősen jó áron szerezhető be, a Tomtop akciójában 279,99 dollárért lehet lecsapni rá EU raktárról. Szállítással együtt így olyan 87.500 Ft-ból jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzések: a rendeléshez magyar útmutatót itt találsz, a vámolásról és a vámmentes rendelési módokról pedig itt olvashatsz bővebben. Fizetni PayPallel érdemes külföldi oldalakon.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid