Olcsóbb Xiaomi Mi4 verzió jön 2 GB RAM-mal

1

A Xiaomi tavalyi csúcsmodellje, a Mi4 minden tekintetben egy remek készülék, erről mi magunk is meggyőződtünk a tesztelés során. A kínai telekommunikációs hivatal, azaz a TENAA oldalán most egy olyan változat tűnt fel, ami lényegében megegyezik a zászlóshajóval, mindössze a RAM-ból vettek el egy keveset. Az E4-re keresztelt modell 2 GB operatív memóriával és kedvezőbb árral érkezik majd.

Az operatív memóriát nem számítva, a készülék specifikációi teljesen megegyeznek a csúcsmodellével, tehát érintetlen marad többek között a Qualcomm Snapdragon 801-es lapka, az 5 hüvelykes Full HD felbontású kijelző és a 13 megapixeles hátlapi kamera is.

xiaomi-mi4-2gb

A mobil ára várhatóan 300 dollár alatt lesz, bár ezt egyelőre nem erősítette meg senki a cég oldaláról. A megjelenés pontos dátumát még nem tudni, de ha a TENAA megadta a készüléknek a tanúsítványt, akkor az hamarosan kapható is lesz.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid