Olyan frissítést kapott a ZTE telefonja, amivel +8 GB RAM válik elérhetővé

0

Nemrég jelent meg a ZTE Axon 30, ami elsősorban a második generációs kijelző alá épített szelfikamerája miatt lehet érdekes, de nem mellesleg ez lett az első okostelefon 20 GB RAM-mal. Mondjuk ennek egy része virtuális memória, amit egy nemrég kiadott frissítés tett lehetővé.

A ZTE Axon 30 legkomolyabb kiszerelésében 12 GB LPDDR5 memória található, ami egyáltalán nem kevés, de egy új szoftverfrissítés révén akár +8 GB RAM is nyerhető úgy, hogy a készülék a belső tárhely egy részét virtuális memóriának használja. Hogy erre mi szükség van, azt nem tudjuk, de biztosan lehetséges olyan felhasználási mód, amikor értelmet nyer a dolog.

Az Axon 30 egyébként egy igen korrekt mobilnak tűnik, 6,92 colos, 120 Hz-es OLED kijelzője van, és semmiféle notch vagy kameralyuk nem díszíti ezt. Az előlapi 16 MP-es szenzor szinte teljesen láthatatlan, ugyanis a panel alá rejtették el. A meghajtásról a Snapdragon 870 gondoskodik, a hátlapra 64 MP-es fő szenzor került három másik egységgel, az akkumulátor pedig 4200 mAh-s, és 55W-tal tölthető.

A telefon 8+128 GB-os verziója 750 euróba kerül a kontinensünkön, a 12+256 GB-os pedig 850 euróba.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid