Realme GT Master Edition – megvannak az európai árak!

0

A Realme a múlt hónapban mutatta be a GT Master Edition sorozatot, amely a GT Master Edition és a GT Master Explorer Edition modellekből áll. A készülékeket jelenleg Kínában forgalmazzák, Indiában pedig ha minden jól megy, akkor augusztus 18-án debütálnak. A Realme egyelőre nem ismertette a termékcsalád európai forgalmazásának részleteit, ám a Master Edition modell várható ára, illetve a választható tárhelyopciók már kiszivárogtak.

A 91Mobiles értesülései szerint a Realme GT Master Edition kétféle verzióban lesz elérhető Európában, az egyik egy 6/128 GB-os, a másik pedig egy 8/256 GB-os kiszerelés lesz. Előbbit 349, utóbbit 399 eurós áron fogják forgalmazni, ami cirka 123 és 141 ezer forintot jelent kicsiny hazánk pénzében mérve.

Ezek egyáltalán nem rossz árak egy olyan okostelefonért, aminek 6,43 colos Super AMOLED képernyője van Full HD+ felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel, és aminek a belsejében Qualcomm Snapdragon 778G lapka hasít. A kamerák is ott vannak a szeren, a hátoldalon 64 megapixeles fő, 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint 2 megapixeles makró modul foglal helyet, az előlapra pedig 32 megapixeles szenzor jutott, amit a képernyő bal felső sarkába, egy kivágásba szereltek. A Realme GT Master Edition aksija átlagos, kapacitása 4300 mAh, viszont a telep kompatibilis a 65 wattos töltőkkel is.

Ilyen jellemzőkel és árcédulával nagy siker lehet Európában is a Realme mobilja, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül forgalomba a kontinensen.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid