OnePlus 3 vs. Galaxy S7 edge sebességteszt

3

Végre megérkezett a 6 GB RAM-mal szerelt OnePlus 3, ami papíron igen meggyőző. De vajon megállja a helyét a “csúcsmobil-gyilkos” jelző? Nézzük mit bír az újdonság egy Samsung Galaxy S7 edge mellett!

Az alábbi videón tehát egy OnePlus 3 (Snapdragon 820, 6 GB RAM) küzd egy Galaxy S7 edge (Exynos 8890, 4 GB RAM) ellen. Mindkét mobilt újraindították a teszt előtt, tehát nagyjából azonosak a feltételek. A felvétel készítője mindkét mobilon azonos sorrendben indít el appokat, és akkor lép tovább, amikor azok betöltődtek. Ezután következik egy második kör, amikor újra elindítja a korábban már betöltött alkalmazásokat.

Nos, a videó alapján a OnePlus 3 nem igazán tudja tartani a lépést a Samsung csúcsmobiljával, hiszen az előbbi nagyjából 71, az utóbbi pedig 61 másodperc alatt teljesíti az első kört. A második körben még nagyobb a különbség (71 vs. 34 másodperc), ugyanis a OnePlus 3 a 6 GB RAM ellenére újratölti a korábban már megnyitott alkalmazásokat, ami sok időt vesz igénybe.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a OnePlus 3 szoftvere még nagyon friss, idővel biztosan csiszolnak majd rajta, ráadásul a kínaiak csúcsmobilja nagyjából fele annyiba kerül, mint egy Galaxy S7 edge.

forrás: C4ETech (YouTube)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid